Dogger Brandbeveiliging in Zwolle
Brandveiligheid,
een brandende kwestie

Dogger Brandbeveiliging speelt niet met vuur

Dogger Brandbeveiliging uit Zwolle is gespecialiseerd in brandbeveiliging en brandbestrijdingsapparatuur. Wij bieden u op dit gebied een complete dienstverlening aan tegen een prijs waaraan u uw vingers niet zult branden.
 

Brandbeveiligingsadvies, onderhoud en verkoop blusmiddelen

Een betrouwbare brandbeveiliging voor uw bedrijf, instelling of organisatie is van het grootste belang. Schakel Dogger Brandbeveiliging in voor brandbeveiligingsadvies, controle, onderhoud en verkoop van diverse blustoestellen. Wij leveren onder meer draagbare brandblussers, brandslanghaspels, poederblussers en schuimblussers. Alle materialen voldoen aan de wettelijke eisen en Arbo-voorschriften.

Neem contact op met onze brandbeveiligingsspecialisten voor meer informatie, advies en levering van brandblusapparatuur.
 

De beste blusmiddelen voor elke situatie

Dogger Brandbeveiliging heeft een REOB-erkenning (Regeling Erkenning Onderhoudsbedrijven Blusmiddelen) en is een - door de scheepvaartinspectie - gecertificeerd onderhoudsbedrijf.

Alle aangesloten REOB-bedrijven conformeren zich aan het uitvoeren van het onderhoud volgens de NEN 2559, de NEN-EN 671-3 en eventueel andere nationale of Europese wetgeving. Hiermee wordt de kwaliteit van het uitgevoerde onderhoudswerk gewaarborgd. Onderling wisselen de leden continu informatie uit over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kleine blusmiddelen en slanghaspels. Zo blijft onze kennis up-to-date en bieden wij u de beste onderhoudsservice voor uw blusmiddelen.